20 Јун

Плакета за успешна соработка со Технолошко – металуршкиот факултет

Технолошко-металуршкиот факултет при УКИМ годинава слави јубилеј 60 години постоење. Во рамките на свечената седница одржана во амфитеатарот на ТМФ, беше доделена плакета за успешната и плодна сораб...

Повеќе
13 Јун

Јубилеен настан - „50 ГОДИНИ ОД ПРВИТЕ ЧЕКОРИ“

Годинава нашата компанија одбележува 50 години од своето постоење и основање. Како дел од целата јубилејна кампања на 30.05.2019 година, се одржа и главниот настан, насловен како „50 ГОДИНИ ОД ...

Повеќе
12 Јун

Плакета за Адинг од Македонско-Бугарската стопанска комора

По повод 50 годишниот јубилеј на нашата компанија, Македонско-Бугарската стопанска комора ни додели плакета за особен придонес во развојот на македонско-бугарските односи. Плакетата му беше врачена н...

Повеќе
9 Мај

Генералниот директор на АДИНГ е добитник на наградата „Креатори на столетието“

Претседателот на Управен одбор и генерален директор на АДИНГ, Благоја Дончев е добитник на наградата за животно дело во средна и југоисточна Европа, „Креатори на столетието“. ...

Повеќе
6 Мај

Тимот на АДИНГ на Скопски маратон 2019

15-от Јубилеен Виз Ер Скопски маратон се одржа на 04.05.2019 во Скопје, а на истиот учествуваа рекорден број од 12.500 учесници. 15 од нашите вработени трчаа на хуманитарната трка од 5км и имавме ед...

Повеќе
15 Апр

Јавен повик за годишно собрание на акционери 2019

До акционерите на Деловен систем АДИНГ АД за производство, примена и пласман на хемиски материјали за градежништво и инженеринг работи, Скопје, Новоселски пат бр.11 (1409) .Кликнете на линковите за п...

Повеќе