16 Сеп

ДОНАЦИЈА ОД АДИНГ НА ООУ ЃОРЃИЈА ПУЛЕВСКИ – СКОПЈЕ, ЗА САНАЦИЈА И ЗАШТИТА НА ЅИДНИ ПОВРШИНИ

Како дел од континуираните општествено одговорни активности на АДИНГ и во годината во која одбележуваме 2 јубилеи на нашите ќерки фирми „30 години Бизнис Центар Адинг“ и „20 години ...

Повеќе
23 Јун

ДОНАЦИЈА ПО ПОВОД ЈУБИЛЕЈОТ 20 ГОДИНИ ИНВЕСТ А, 20 ГОДИНИ ПОСВЕТЕНОСТ НА СПЕЦИФИЧНИ ГРАДЕЖНИ ИЗВЕДБИ И РЕШЕНИЈА

Јубилејната 20-та година на нашата ќерка фирма ИНВЕСТ А, беше повод за уште една донација и продолжување на општествено одговорните практики кои ги негува нашата групација. Во дворот на АКУД Мирче А...

Повеќе
31 Мај

НА 28. МАЈ, ОДБЕЛЕЖАНИ 52 ГОДИНИ АДИНГ

52-риот адингов ден годинава беше одбележан на 2 дена пред официјалниот роденденски датум 30.Maj, кога во 1969 година е основан АДИНГ. Настанот се одржа во фабричкиот двор, во редуцирана форма од воо...

Повеќе
29 Апр

Годишно Собрание на Акционери 2021

На ден 28.04.2021 среда, се одржа Годишното собрание на акционери на АДИНГ АД Скопје. Собранието беше организирано на отворено, во и околу надворешната канцеларија за состаноци во фабричкио...

Повеќе