Image8 Мај 2017

Адинг на Скопски Маратон 2017

Годинава – најбројни до сега на Скопскиот маратон. 12 од нашите вработени трчаа на хуманитарната трка од 5км и имавме еден полумаратонец на 21км. Ни беше драго да бидеме дел од овој настан, на кој годинава земаа учество 8.000 учесници.

Догодина, уште побројни!