Image5 Јан 2016

Новогодишна забава за дечињата на вработените во групацијата АДИНГ

Претпоследниот ден во годината беше посветен и резервиран за нашата најголема радост, дечињата на вработените од групацијата АДИНГ.

Се дружеа со своите омилени ликови од нивните омилени бајки, а Дедо Мраз традиционално им ги подари новогодишни пакетчиња. Подоле неколку фотографии од убавите моменти поминати во управната зграда на АДИНГ.