Image23 Фев 2012

Посетете не на Саем за градежништво 2012

Почитувани,

Ве покануваме да нѐ посетите на претстојниот Саем за градежништво на Скопскиот Саем кој ќе се одржи во периодот од 06-10 март 2012.

Како и минатата година, нашиот штанд се наоѓа во хала 1 или Метрополис арената (пред влезот во Анекс1 од десната страна). На штандот ќе бидат присутни и нашите ќерки фирми – Бизнис Центар Адинг и Биро Проект.