Image3 Окт 2011

Адинг на Јадрански саем за градежништво, Будва 2011

И оваа година, традиционално, Адинг заедно со нашите претставници за Црна Гора, “Ѓуришиќ и Кум”, беше дел од 33-тиот Јадранскиот саем за градежништво кој се одржува во Будва.

Покрај посетата од нашите редовни клиенти и соработници, на сите останати заинтересирани посетители им беа презентирани новостите од производната програма. Штандот на Адинг го посети и македонскиот амбасадор во Црна Гора, г-дин Александар Василевски.

На овогодинешниот саем се претставија повеќе од 300 учесници од 30 земји.